Mazda RX-8 Blogger Template

This is Description

Saturday, 13 March 2010

CERITA YG MEMBOSANKAN UTK KALI NIE,,MAAF!!!!!

pada hari khamis 11/03/10.. nick  d ajak untuk jumpe dgn mber nick d sekitar senawang jer around pukol 3ptg.. alah kata nye jumpe discuss biasa2 jer (tntng job la) so excited pown ade coz time tu mmg tension sngt ngn kje..jiwa memberontak utk keluar.. bila sampai jer kt kdai bju dye.. lain citer nye..hu3,mcm citer pak pandir taw..dye ajak nick pergi finalise meeting!!! sbb nye partner dye yg arif tntng supplying tu xdpt dtg..partner dye mmmg specialist dlm bidang tu..merayu2 dye kt nick.. cpt la weii,diorang dh ade tu ket seremban,lme dh tggu..knape nick??owh nick kne jd pak sanggop ke nie?? honestly nick bt suppliying pasir and tranportation bru je nk berjinak2 ok,,. meeting finalise tu tntng transportation(not my field actually).. dek kerna dye,and dye dh berjanji dgn org melaka tu..  nick dgn rasa kekawanan dan ingin membantu..jd la pak sanggop... sesampai je d tmpt meting d seremban..nick terpaksa la b profesional,buangkn segala perasaan negative and cbe bt decision dlm discussion tu dgn sebaik mungkin walaupon im not the right person and person yg perlu ade time tu.. but for ur information,nick mmg ade rakan yg bt bisnes transportation nie,,nawaitu d hati tu lau de rejeki nick rekmen kt dye la diz pojek.. okeh!!! slps bslm salaman and suai kenai@orientasi..hu3 orientasi tu.. kontraktor(client) ty pd mber nick yg zero tntg bnda nie..sepatotnye pd nick taw,tp dye knal mber nick tu and ingt mber nick tu yg incharge..so dye mulakan perbincangan."ok kita start discussion kita yer,sumer mata tertumpu pd mber nick..macam mane dgn lori En ????" ape jd agak nyer uol kn...huk3.. mber nick tu terkejowt@tercengang@mimik muka berubah dgn serta merta.. dye jwb " errrrrrrr lori......(lme jugak dye diam seribu bahasa)" alhamdulillah nick x tergelak time tu.. smpai la ade teman main contractor tu menyelit coz dh perasan yg mber nick xleh jwb.."bang,ape abg ty cam tu.. ty la term dye,"so dgn peluang nie la nick menyelit dan berkata"actually i nk u terima term i,u cover semua,i just cover lori jer..)klu u setuju kira jd la!!!!! klu x i xblh nk bt pae coz nie permintaan partner i..kontraktor terdiam and seakan terpaksa terima..hu3.. mmg kelakar time tu taw,nick jd tegas gila2 and straight forward.. hahhahahahah.. and ade la lg cter d sebalik tu,,.smpai sini je nick leh stori mori..so now dealing tu still dln perbincangn dan menunggu kata putus dr pihak yg terlibat..ok sampai d sini sje cter nye yeh..nick pown respek  kt mber nick tu coz dye merupakan fast learner taw,nick bru sedar after perbincangan tu.. post kali nie nick rse membosankan bg uol coz cm no point tp nick post kn jugak koz nick aggp blog nick nie diari separuh peribadi nick not 100%...juz luah ape yg nick rse atau pown nk taep..may b akn ade lg satu blog utk umum punyer..baik punyer okeh..ok la..akhir kata i mish uol my friends and i mish u soooo mucccchhhh pd yg berkenaan(yg mjadi pndorong nick bt blog nie,dyela org nyer).next meetind d KLANG pd isnin..spe nk teman nick,kne p sorang2 la..

0 comments:

Post a Comment

CERITA YG MEMBOSANKAN UTK KALI NIE,,MAAF!!!!!

pada hari khamis 11/03/10.. nick  d ajak untuk jumpe dgn mber nick d sekitar senawang jer around pukol 3ptg.. alah kata nye jumpe discuss biasa2 jer (tntng job la) so excited pown ade coz time tu mmg tension sngt ngn kje..jiwa memberontak utk keluar.. bila sampai jer kt kdai bju dye.. lain citer nye..hu3,mcm citer pak pandir taw..dye ajak nick pergi finalise meeting!!! sbb nye partner dye yg arif tntng supplying tu xdpt dtg..partner dye mmmg specialist dlm bidang tu..merayu2 dye kt nick.. cpt la weii,diorang dh ade tu ket seremban,lme dh tggu..knape nick??owh nick kne jd pak sanggop ke nie?? honestly nick bt suppliying pasir and tranportation bru je nk berjinak2 ok,,. meeting finalise tu tntng transportation(not my field actually).. dek kerna dye,and dye dh berjanji dgn org melaka tu..  nick dgn rasa kekawanan dan ingin membantu..jd la pak sanggop... sesampai je d tmpt meting d seremban..nick terpaksa la b profesional,buangkn segala perasaan negative and cbe bt decision dlm discussion tu dgn sebaik mungkin walaupon im not the right person and person yg perlu ade time tu.. but for ur information,nick mmg ade rakan yg bt bisnes transportation nie,,nawaitu d hati tu lau de rejeki nick rekmen kt dye la diz pojek.. okeh!!! slps bslm salaman and suai kenai@orientasi..hu3 orientasi tu.. kontraktor(client) ty pd mber nick yg zero tntg bnda nie..sepatotnye pd nick taw,tp dye knal mber nick tu and ingt mber nick tu yg incharge..so dye mulakan perbincangan."ok kita start discussion kita yer,sumer mata tertumpu pd mber nick..macam mane dgn lori En ????" ape jd agak nyer uol kn...huk3.. mber nick tu terkejowt@tercengang@mimik muka berubah dgn serta merta.. dye jwb " errrrrrrr lori......(lme jugak dye diam seribu bahasa)" alhamdulillah nick x tergelak time tu.. smpai la ade teman main contractor tu menyelit coz dh perasan yg mber nick xleh jwb.."bang,ape abg ty cam tu.. ty la term dye,"so dgn peluang nie la nick menyelit dan berkata"actually i nk u terima term i,u cover semua,i just cover lori jer..)klu u setuju kira jd la!!!!! klu x i xblh nk bt pae coz nie permintaan partner i..kontraktor terdiam and seakan terpaksa terima..hu3.. mmg kelakar time tu taw,nick jd tegas gila2 and straight forward.. hahhahahahah.. and ade la lg cter d sebalik tu,,.smpai sini je nick leh stori mori..so now dealing tu still dln perbincangn dan menunggu kata putus dr pihak yg terlibat..ok sampai d sini sje cter nye yeh..nick pown respek  kt mber nick tu coz dye merupakan fast learner taw,nick bru sedar after perbincangan tu.. post kali nie nick rse membosankan bg uol coz cm no point tp nick post kn jugak koz nick aggp blog nick nie diari separuh peribadi nick not 100%...juz luah ape yg nick rse atau pown nk taep..may b akn ade lg satu blog utk umum punyer..baik punyer okeh..ok la..akhir kata i mish uol my friends and i mish u soooo mucccchhhh pd yg berkenaan(yg mjadi pndorong nick bt blog nie,dyela org nyer).next meetind d KLANG pd isnin..spe nk teman nick,kne p sorang2 la..

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Archive